köcsög!

2009.07.12. 23:17

/idegesség

Nos kedves Krisztián, neked viszont a jó kurva anyádat! Legutóbb még az volt, hogy így meg úgy kapcsolat, meg ölelgetés, ma pedig mit csinál a köcsög? Ülök a gépem előtt, jön fel, hát tegyük át a keddet szombatra. 100%, hogy szombaton más dolga lesz, de akkor azonnal törlöm a picsába! Este feljövök msn-re, és azonnal lemegy offline-ba olyan kiírással, hogy a héten jól ellesznek egy sráccal. Hát végülis nyugodtan megbaszhatják, csak ne velem csesszen ki, mert exem óta kurvára nem tűröm el ha átbasznak! Megvan a telszáma cseszegethetném ha akarnám, de nem fogom. Szépen kivárom a soromat és amint lehet MEGBASZOM A PICSÁBA! :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

\idegesség

Na jó nem kell komolyan venni ám az utolsó sort, csak kiadtam a gőzt. Amúgy szép ez az este, boldog vagyok, hülyék a csetesek, tisztelet a kivételnek kedves X. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://napiszivasok.blog.hu/api/trackback/id/tr891242656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása